Att möta par med värme

Hur vi hanterar några av de mest utmanande stunderna i EFT-terapin

I EFT är en av de viktigaste interventionerna validering. Många stunder kan det vara svårt att validera som terapeut. Som till exempel när paret uttrycker starka känslor av hopplöshet eller gör kritiska, nedvärderande påhopp på varandra. Som terapeut kan man in sådana lägen lätt tappa fattningen och känna hur all empati försvinner och ersätts med motvilja, försvar, förvirring eller kanske till och med ilska.  Lär vi oss hur vi kan hitta tillbaka till vår empati och värme i de mest utmanande stunderna och stanna kvar i det svåra ögonblicket, kommer vi uppleva en enorm effekt i terapirummet. Att bli bemött med värme när man uttrycker sina mörkaste tankar och känslor kan vara avgörande för att man ska våga öppna sig inåt mot sig själv och mot sin partner. 

Möt dina par med värme

Varmt välkommen till denna 3 dagars utbildning med EFT-trainer Jens Mebius och EFT- terapeut och handledare Marianne Gustafsson.

Utbildningen kommer att ligga under 3 tisdags förmiddagar under våren och ske helt online. Vi kommer tillsammans gå igenom teoretiska avsnitt hämtat ur metoden Emotionellt fokuserad terapi för par, EFCT, och göra praktiska övningar tillsammans och individuellt. 


Vi har mycket goda erfarenheter av utbildningar som sker online över Zoom och tror att denna 3 dagars utbildning med fokus på Värme kommer att ge en skjuts i din utveckling som EFT-terapeut. 


Utbildningen riktar sig till dig som har minst grundkursen i EFT!

Datum: Tisdag, den 19 januari 2021, Tisdag, den 16 februari 2021 & Tisdag, den 16 mars 2021.

Tid: 10.00-12.00

Plats – Online: Videolänk: Zoom

Pris: 1900 kr plus moms.