Temadag om de avancerade teknikerna i EFT-tangon

På denna temadag kommer du få lära dig de mer avancerade teknikerna i arbetet med EFT-tangon och hemligheterna bakom dessa tekniker. De senaste åren har sättet att arbeta med EFT-tangon utvecklats och förfinats mycket även inom de mer avancerade teknikerna. Vi tittar på hur du kan ”improvisera” utifrån ramen av EFT-tangon. Vi tittar på tips och trix med att arbeta med tangon i olika moment av Nivå 1 & Nivå 2 (Stages). Vad man kan tänka på om man har ett samspelsmönster av typen backa undan – backa undan (withdraw-withdraw) kontra ett vanligt samspelsmönster av typen gå på – backa undan (withdraw – pursue). Du kommer sammantaget att lära dig att utföra terapiarbetet med EFT-tangon med ännu bättre flyt och kraftfullare resultat.

EFT Tangon avancerade tekniker

Behörighet: För dig som har gått en fördjupningskurs i EFT (core skills) innan 2019. Du ska ha relativt stor klinisk erfarenhet av att arbeta med EFT-tangon.

Preliminärt Schema

9:30 – Presentation

9:45 – Överblick EFT-tangon

10:00 – Nyheterna i Återspegla nuvarande process

10:20 – Återspegla nuvarande process – Demo & rollspel

10:30 – Fika

10:45 – Nyheterna i Sätt samman affekter och fördjupa & Demo

11:35 – Bensträckare

11:40 – Sätt samman affekter och fördjupa – Rollspel.

12:10 – rör dig fritt mellan Tango rörelserna.

12:30 – Lunch

13:30 – Nivå 1 – Processandet av mötet (som gick åt helvete). Var tacksam för att du hittat den smärtan som låser samspelsmönstret. Genvägen till Sätt samman affekter och fördjupa. Rollspel.

14:45 – Bensträckare

14:50 – Koreografera engagerade möten. Flera enachtments efter varandra tills du hittar rätt med withdrawer och i backa undan – backa undan mönstret. Rollspel.

15:30 – FIKA

15:45 – I Nivå 2 hoppa över sista tangosteget ”Integration & validering” tills i slutet av timmen.

16:15 – Summera dagen

16:30 – Slut

Kursledare

Jens Mebius, MSc

EFT trainer Jens Mebius, MSc

Jens är certifierad EFT-terapeut, EFT-handledare och EFT trainer. Han är verksam i egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Jens är en varm och inspirerande föreläsare. Läs mer här: om Jens Mebius.

Pris: 2200 kr plus moms. 250 kr rabatt för dig som är ICEEFT-medlem. 200 kr rabatt för dig som står på Stockholm EFT-centers maillista. För dig som är både medlem och står på maillista blir priset 1750 kr plus moms. Fika ingår i priset.

Antalet deltagare: maximalt 6 platser.

Behörighet: deltagarna ska ha gått fördjupningskursen i EFT (core skills) innan 2019 och ha god klinisk erfarenhet av att arbeta med EFT.

Datum & Tid: Torsdag 28 november 2019, kl 9:30 till 16:30.

Plats: Gräsgatan 6, Stockholm.

Frågor: Ta kontakt med Jens Mebius.

Anmälan

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]