EFT-tangon – grunderna

KURSEN SKER ONLINE

EFT-tangon är det viktigaste redskapet för dig som terapeut för att kunna navigera i dina parsamtal. Genom EFT-tangon kan du strukturera upp när och hur du gör dina interventioner i parterapin för dina par. Vi går igenom hur du processar dina samtal med dina par utifrån det nyaste sättet att se på EFT-tangon.

EFT-tangon grunderna

Den här kursen riktar sig till dig som har gått en grundkurs i EFT, framförallt om du gått innan 2019. Har du gått efter 2019 är det en bra repetition. Vi kommer systematisk gå igenom EFT-tangon utifrån de senaste uppdateringarna och du kommer få en bra översikt av EFT-tangon.

Teknisk information:

Du behöver en dator (en mobiltelefon har för liten skärm och en surfplatta är för begränsad) med kamera och mikrofon. De flesta datorer har det idag. Viktigt är att du har bra uppkoppling. Enklast är att kolla uppkopplingshastigheten med den enhet du tänkte använda och den plats ni tänkte sitta på. Det gör du genom att gå du på den här länken: http://www.bredbandskollen.se. Minst 10 upp och ner Mbit/s behöver du.

Kursledare

Jens Mebius, MSc

EFT trainer Jens Mebius, MSc

Jens är certifierad EFT-terapeut, EFT-handledare och EFT trainer. Han är verksam i egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Jens är en varm och inspirerande föreläsare. Läs mer här: om Jens Mebius.

Pris: 375 kr plus moms.

Behörighet: grundkursen i EFT .

Datum & Tid: Tisdag den 12 Maj 2020, kl 10:00 till 12:00.

Schema:

10:00 – 10:20 – incheckning och teknisk problemlösning

10:20 – 11:40 – Föreläsning, demonstrationsfilmer varvat med gruppdiskutioner.

11:40 – 12:00 – Frågor och Svar.

Plats: ZOOM.

Frågor: Ta kontakt med Jens Mebius.

Anmälan

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]