Klassiska EFT rollspel

Äntligen, nu finns de klassiska EFT rollspelen översatta till svenska. Rollspelen, som kommer från den engelska grundkursmanualen, innehåller mycket värdefulla och centrala verktyg att lära sig av. Vi kommer att, med mycket värme och trygghet, ta oss igenom rollspelen tillsammans.

Du är varmt välkommen till en eftermiddag full med rollspel och lärande. Kursledarna kommer, på ett så tryggt sätt som möjligt, hjälpa till att stötta och guida dig till nya erfarenheter och kunskaper som du kommer ha direkt nytta av i mötet med dina par. Det erfarenhetsbaserade lärandet som rollspel utgör ligger väldigt nära den grundsyn kring den terapeutisk förändring som EFT vilar på, så det är ett väldigt värdefullt sätt att lära sig och fördjupa sitt arbetssätt inom EFT. 

Kursledare

Gabriella Schwihlik, leg psykoterapeutGabriella Schwihlik
Gabriella är certiferiad EFT-terapeut. Hon är verksam i egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av familjerådgivning och att arbeta med individuell psykoterapi. Gabriella är en väldigt inkännande terapeut och engagerad föredragshållare. Hon har även varit med i översättningen av den engelska grundkursmanualen.

Louise Wästlund, MA & MBACP

Louise är Certiferiad EFT-terapeut. Hon är utbildad i Storbritannien och har lång erfarenhet av att arbeta med parterapi och kulturella skillnader . I dag är hon verksam i Stockholm. Louise har en enorm lugn och empatisk hållning med sina par och är en varm kursledare. Hon har även varit med i översättningen av den engelska grundkursmanualen.

Jens Mebius, MSc

EFT trainer Jens Mebius, MSc

Jens är certifierad EFT-terapeut, EFT-handledare och lärare i EFT (EFT trainer). Han är verksam i egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Jens är en varm och inspirerande föreläsare. Läs mer här: om Jens Mebius.

Praktisk information

Pris: 950 kr plus moms.

Behörighet: grundkurs i EFT (externship).

Datum & Tid: Torsdag 13 september 2018, kl 13:00 till 17:00.

Plats: Klara Södra kyrkogata 20, Stockholm (IOGT-NTO:s lokaler).

Frågor: Ta kontakt med Jens Mebius, Louise Wästlund på louise.wastlund@gmail.com eller Gabriella Schwihlik på gabriella.schwihlik@gmail.com.

Anmälan

[contact-form-7 404 "Not Found"]