Möt dina par med värme

I EFT är en av de viktigaste interventionerna validering. Det finns många stunder där det är svårt att validera som terapeut. Som när paret uttrycker starka känslor av hopplöshet, eller gör dumma påhopp på varandra och riktar anklagelse och ilska mot varandra. Det är lätt att i de ögonblicken tappa sin värme för den ena i paret eller för båda. Men att bli bemött med värme och stöd i de stunder då man är som mest i försvar, har enorm effekt. Att bli bemött med värme kan vara avgörande för att man ska våga de-escalera sig själv och tillsammans.

På eftermiddagen varvas våra erfarenheter, föreläsningar, video och rollspel. Och vi hoppas kunna bjuda på en temaeftermiddag med mycket värme.

Kursledare

Marianne Gustafsson
Marianne Gustafsson, leg psykoterapeut & certiferiad EFT-terapeut

Marianne Gustafsson, Socionom och leg psykoterapeut

Marianne är certiferiad EFT-terapeut och under utbildning till att bli handledare i EFT. Hon är verksam på egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av familjerådgivning, parterapi och familjeterapi. För henne är temat värme en av grundpelarna när hon arbetar med sina par.

Jens Mebius, MSc

EFT trainer Jens Mebius, MSc
Jens Mebius, MSc & lärare och handledare i EFT

Jens är certifierad EFT-terapeut, EFT-handledare och lärare (EFT-trainer). Han är verksam i egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Jens är en varm och inspirerande föreläsare. Läs mer här: om Jens Mebius.

Praktisk information

Pris: 950 kr plus moms.

Behörighet: EFT-grundkurs (externship).

Datum & Tid: 20 november 2018 kl 13:00 till 17:00.

Plats: Gräsgatan 6, Stockholm (Skanstull).

Frågor: Ta kontakt med Jens Mebius eller Marianne Gustafsson på t.marianne.g@gmail.com.

Anmälan

[contact-form-7 404 "Not Found"]