Välkommen på filmpremiär den 5 november!

På premiären visas en nyproducerad utbildningsfilm på svenska om emotionellt fokuserad terapi (EFT). I filmen får du se hur terapeuten och paret arbetar i första nivån (Stage 1) av terapin, med nedtrappning av konflikten utifrån arbetet med ”Tangon”. Filmen demonstrerar pedagogiskt flera olika interventioner och du får en nära upplevelse av parterapi enligt EFT. Och ja, det inspelade samtalet är på svenska. Samtalet i filmen är ett rollspel med erfarna parterapeuter som skådespelare. 

Rampfeber innan vi startar…

På premiären som sker över nätet, får du träffa och samtala med skådespelarna Diana Alexandroff och Marcus Westergren som spelar Anna och Erik, och Jens Mebius som gestaltar rollen som terapeut. En av filmens styrkor är att den visar ett helt samtal och inte endast utvalda interventioner. 

Studion

Filmen hoppas vara en pedagogisk, trovärdig och känslomässig upplevelse. Ett tryggt upplevelsebaserat lärande precis som terapin ska vara för paren.

Datum: 5 november

Tid: kl 10 – 12. Vi öppnar upp redan kl 9:30.

Plats: Över nätet på Zoom. Bäst upplevelse av filmen får du om du deltar med en dator. Det går även att använda surfplatta eller smartphone.

Välkommen med på onlinemingel och filmvisning, allt för 190 kr! Du får en länk som du använder för att delta på premiären.

Behörighet: en Grundkurs i EFT eller en introduktion i EFT.

Betalning: Sker med Swich.

Anmälan: marcus.westergren@askerod.se