EFT Center i Norden och Skandinavien

Här hittar du en förteckning över de EFT center som finns i Norden och Skandinavien som är anslutna till organisationen ICEEFT – the International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy. I alla center finns det minst en EFT Trainer som är en ambassadör för ICEEFT lokalt och EFT Trainern är även en utbildare i metoden emotionellt fokuserad terapi (EFT). Trainern håller i de meriterande utbildningarna, grundkursen och fördjupningskursen, för de som parterapeuter som vill bli certifierad EFT terapeuter. Så är du på jakt efter att utbilda dig i EFT och är terapeut så kolla in någon av centren nedan.

Är det så att du är på jakt efter en terapeut för att gå i parterapi, individuell terapi utifrån EFT (EFIT) eller familjeterapi (EFFT) så kan du kolla in den här länken (https://terapeuter.eft-stockholm.se) där du hittar EFT terapeuter över hela Sverige, de flesta andra center har även en förteckning över terapeuter i andra länder i Norden/Skandinavien.

Stockholms EFT center är ett EFT Center i Skandinavien.

Du är på Stockholm EFT Centers hemsida, som är ett EFT Center i Skandinavien. Terapeuter som arbetar med EFT över hela Sverige hittar här: Terapeuter som arbetar med EFT över hela Sverige.

Lunds EFT center: https://eftcenterlund.se. Följande kurser kan du gå på centret:

Dansk Center for emotionsfokuseret parterapi är ett EFT Center i Skandinavien

Danmark EFT center: https://dkceft.dk. Utbildningarna på centret hittar du här: Utbildningar på Danmark EFT center. Du hittar även terapeuter som bedriver EFT på centern här EFT-terapeuter i Danmark.

Norsk Senter for Emosjonsfokusert terapi är ett EFT Center i Skandinavien

Norges EFT center: http://www.seft.no. Utbildningar i EFT i Norge hittar du här: http://www.seft.no/kurs-og-sertifisering.html. Du hittar EFT terapeuter i Norge här: http://www.seft.no/terapeuter.html

Finlands EFT center

Finlands EFT center hittar du här: https://www.tunnekeskeinenpariterapia.fi. Mer information finns där, de har utbildningar på Finska.