Behandling av personuppgifter

Personuppgifter som du lämnar i samband med att du skickar ett meddelande i ett e-postformulär rensas ut regelbundet när ärendet är avklarat. Din e-postadress sparas för att vi ska kunna ta kontakt med dig rörande det ärende du är intresserad av.

Stockholm EFT centers maillista.

Har du samtyckt till att stå på Stockholm EFT centers – maillista kommer din e-postadress att används i marknadsföring rörande tjänster som i Stockholm EFT Center regi. Det finns ingen bortre gräns hur länge din e-postadress kan stå på maillistan. Men du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke att stå maillistan genom att skriva ett e-post till jens@humanprocess.se. Du kan även svara på någon av utskicken att du inte vill ha några mer utskick. Då raderas din e-postadress från maillistorna.

Som kund hos Stockholms EFT Center AB

Om du har blivit kund hos Stockholms EFT Center AB kommer din e-postadress , mobilnummer och postadress att sparas. Mobilnummer och e-postastress används för att ta kontakt med dig som kund vid t ex sjukdom. Adressuppgifter för post används endast vid fakturering. När du som kund har slutat hos Stockholms EFT Center kommer din e-postadress och ditt mobilnummer tas bort, senast inom två år. Postadressen och eventuell e-postadress på fakturorna måste lagras i 7 år pga bokföringslagen. Skatteverket kan behöva att granska bokföringen i Stockholms EFT Center. I det fallet kommer de fakturor som som gäller dig som kund vara tillgängliga för Skatteverkets personal.

Har du gått grundkursen eller fördjupningskursen kommer även ditt för- och efternamn och när och var du gick utbildningen att skickas till ICEEFT i Kanada som är den organisation som är ytterst ansvarig för de riktlinjer som finns kring grundutbildning och fördjupningsutbildning. Syftet med det är att de ska veta att ni har gått utbildningen och att den är giltig i hela världen även om Stockholms EFT Center slutar att bedriva utbildningarna.

Har du din profil på Hitta en terapeut

Profilerna under Hitta en terapeut  är helt öppen information för allmänheten. Är du registrerad under “Hitta en terapeut” delas ditt namn och din e-postadress med ICEEFT. Varje enskild terapeut är själv ansvarig för att uppdatera sin information och hålla den korrekt. Kontaktar du någon av dessa terapeuter är den enskilda terapeuten ansvarig för hanteringen av sina personuppgifter, inte Stockholms EFT Center. Hittar du kränkande eller stötande information kan du skicka skriftlig information om det till jens@humanprocess.se.

Ansvarig för personuppgifter Stockholm EFT Center är Jens Mebius – jens@humanprocess.se. Vill du veta mera och har frågor hur dina personuppgifter hanteras hör av dig på mailen, detta gäller också om du vill begära rättelse av felaktig eller missvisande uppgift.