Handledning

För dig som verkligen vill grunda dina kunskaper i EFT och få  in EFT i ditt arbete, så är handledning A och O. Även för dig som går i tankarna att bli certifierad EFT-terapeut behöver du 8 timmar handledning vara av minst 4 timmar individuell handledning (det är inte ovanligt att det behövs fler handledningstimmar). Här hittar du handledare knutna till  Stockholm EFT center:

Jens Mebius

EFT trainer Jens Mebius, MSc
EFT trainer Jens Mebius, MSc

Lärare och ledare för Stockholm EFT Center har många år klinisk erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Han handleder både i individuell handledning och för familjerådgivnings enheter som vill fokusera på EFT. Det finns även möjlighet att för grupphandledning.

Handledare under utbildning

Marianne Gustafsson, Socionom och leg psykoterapeut

Marianne GustafssonMarianne är certiferiad EFT-terapeut och under utbildning till att bli handledare i EFT. Hon är verksam på egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av familjerådgivning och familjeterapi.

Handledning hos Marianne

Gabriella Schwihlik, Fil mag och leg psykoterapeut

Gabriella SchwihlikGabriella är certiferiad EFT-terapeut och under utbildning till att bli handledare i EFT. Hon är verksam på egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av familjerådgivning och individuell psykoterapi.

Gabriella nås på: gabriella.schwihlik@gmail.com

 

 

Louise Wästlund, MA & MBACP

Louise är Certiferiad EFT-terapeut. Hon är utbildad i Storbritannien och har lång erfarenhet av att arbeta med parterapi och kulturella skillnader . I dag är hon verksam i Stockholm.

Louise Wästlund: louise.wastlund@gmail.com.