Handledning

För dig som verkligen vill grunda dina kunskaper i EFT och få  in EFT i ditt arbete, så är handledning A och O. Går du i tankarna för att bli certifierad EFT-terapeut, så behöver du 8 timmar handledning. 4 av handledningstimmarna behöver vara av de 8 timmarna behöver vara individuell handledning (det är inte ovanligt att det behövs fler handledningstimmar). Här hittar du handledare knutna till  Stockholm EFT center:

Jens Mebius

EFT trainer Jens Mebius, MSc
EFT trainer Jens Mebius, MSc

Lärare och ledare för Stockholm EFT Center har många år klinisk erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Han handleder både i individuell handledning och för familjerådgivnings enheter som vill fokusera på EFT.

EFT Handledning hos Jens Mebius

 

Mitchell Smolkin

Mitchell är EFT-handledare och han arbetar idag i Stockholm. Han har lång erfarenhet av att arbeta med par och att handleda. Ursprungligen är han från Kanada och har gjort sin utbildning där. Mitch är engelskspråkig.

Kontakta Mitchell på: mitchell@turning-point.se

Handledare under utbildning

Marianne Gustafsson, Socionom och leg psykoterapeut

Marianne Gustafsson

Marianne är certiferiad EFT-terapeut och under utbildning till att bli handledare i EFT. Hon är verksam på egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av familjerådgivning och familjeterapi.

Marianne nås på: t.marianne.g@gmail.com


Gabriella Schwihlik, Fil mag och leg psykoterapeut

Gabriella Schwihlik

Gabriella är certiferiad EFT-terapeut och under utbildning till att bli handledare i EFT. Hon är verksam på egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av familjerådgivning och individuell psykoterapi.

Du når Gabriella på: gabriella.schwihlik@gmail.com


Louise Wästlund, MA & MBACP

Louise är Certiferiad EFT-terapeut. Hon är utbildad i Storbritannien och har lång erfarenhet av att arbeta med parterapi och kulturella skillnader . I dag är hon verksam i Stockholm.

Louise Wästlund: louise.wastlund@gmail.com.