Handledning

För dig som verkligen vill behärska EFT och få  in metoden i ditt arbete, så är EFT-handledning A och O. Går du i tankarna för att bli certifierad EFT-terapeut, så behöver du minst 8 timmar handledning. 4 av handlednings timmarna behöver vara individuell handledning (det är inte ovanligt att det behövs fler handlednings timmar). Här hittar du handledare knutna till  Stockholm EFT Center.

Jens Mebius

Grundaren och ledaren för Stockholm EFT Center har många års klinisk erfarenhet av att arbeta med EFT och är en av pionjärerna när det gäller att använda metoden i Sverige. Jens är också EFT-tränare och har därmed rättigheter att undervisa i EFT. Han erbjuder handledning både på individuell basis och för familjerådgivningsenheter som vill fokusera på EFT.

EFT Handledning hos Jens Mebius

Mitchell Smolkin

Mitchell är en EFT-handledare som för närvarande arbetar i Stockholm. Han har omfattande erfarenhet av att arbeta med par och att erbjuda handledning. Ursprungligen kommer han från Kanada, där han också genomförde sin utbildning. Mitch talar engelska.

Läs mer på: https://www.englishtherapystockholm.com

Marianne Gustafsson

Marianne är både EFT-terapeut och handledare i EFT. För närvarande genomgår hon utbildning för att bli EFT-trainer. Hon driver sin egen mottagning i Stockholm och har omfattande erfarenhet av familjerådgivning och familjeterapi. Marianne är även ledare för Stockholm EFT Center

Marianne nås på: t.marianne.g@gmail.com

Gabriella Schwihlik

Gabriella är EFT-terapeut och handledare i EFT. Hon är verksam på egen mottagning i Stockholm och har lång erfarenhet av familjerådgivning och individuell psykoterapi.

Du når Gabriella på: gabriella.schwihlik@gmail.com

Louise Wästlund

Louise är en certifierad EFT-terapeut och handledare i EFT. Hon har utbildat sig i Storbritannien och har lång erfarenhet av att arbeta med parterapi och kulturella skillnader. För närvarande är hon verksam i Stockholm.

Louise Wästlund: louise.wastlund@gmail.com.