Anmälan till Grundkursen i EFT för par – 20-23 maj 2025

Här anmäler du dig till Grundkursen i EFT för par – 20-23 maj 2025.

Kursen pågår mellan 9:00 till 16:00 alla dagarna (du behöver vara med hela tiden för att få kursintyget). Första dagen börjar registreringen kl 8:45

Pris:  11 950 kr plus moms. Kursen kan delbetalas utan extra kostnad.

Plats: Ersta konferens (för kurserna som är i Stockholm). Läs mer om Ersta.

Språk: Kursen hålls på svenska.

Frågor: Hör av dig i kontaktformuläret.

Tystnadsplikt och Samtycken: På kursen kommer vi att visa kliniskt material. Som deltagare har du tystnadsplikt, vilket du behöver bekräfta med hjälp av BankID efter att du har anmält dig. På samma sätt måste du intyga att du inte sprider ditt personliga kursmaterial vidare eller kallar dig själv för certifierad EFT-terapeut innan du certifierat dig i metoden.

Kursledare

Jens Mebius, MSc
Jens är certifierad EFT-terapeut, EFT-handledare och EFT-trainer (Utbildare i EFT). Han är verksam i egen mottagning online och han är en av de första terapeuterna i Sverige som började inrikta sig på EFT och har lång erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Jens är en varm och inspirerande föreläsare.

Jens Mebius
Jens Mebius

Marianne Gustafsson

Marianne är EFT-terapeut och handledare i EFT och under utbildning till EFT-trainer. Marianne är en uppskattad föreläsare och handledare. Hon är socionom, leg psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Marianne har lång erfarenhet av att arbeta med EFT och en tidigare yrkeserfarenhet av att arbeta inom familjerådgivning och familjeterapi.

Marianne Gustafsson
Marianne Gustafsson

Anmälan till Grundkursen i EFT för par – 20-23 maj 2025
    Första fakturan skickas direkt, därefter sker betalningarna månadsvis till hela beloppet är betalat. Kursavgiften behöver vara betald i sin helhet innan kursstarten.

    Jag vill få e-postutskick om kommande kurser och events anordnade i Stockholm EFT centers regi (frivilligt).

    När du har anmält dig kommer du få ett mailsvar inom några minuter. Har du inte fått det titta i din skräpmapp. Hittar du fortfarande inte något mailsvar eller upplever andra problem med anmälningsformuläret skicka ett mail till: info@eft-stockholm.se.