Handledningsgrupp med Marianne Gustafsson

I handledningsgruppen har du möjlighet att få handledning i alla våra tre modaliteter (EFT, EFIT & EFCT), men också ta upp frågeställningar som berör dig själv som terapeut när du arbetar med EFT.

Du bestämmer själv om du vill visa ditt eget filmade material eller om du vill berätta om ett ärende eller en situation.

Datum:

 • 22 aug kl 13-15.
 • 19 sep kl 13-15.
 • 24 okt kl 13-15.
 • 21 nov kl 13-15.
 • 19 dec kl 13-15.

Pris:  5000 kr plus moms för fem tillfällen.

Plats: Online via Zoom.

Frågor: Hör av dig i kontaktformuläret.

Behörighet: Du behöver ha gått en grundkurs i EFT för par (externship) eller EFIT (Essentials/Level 2) eller EFFT (Essentials/Level 2) .

Tystnadsplikt och Samtycken: I handledningsgruppen kommer vi att visa kliniskt material. Som deltagare har du tystnadsplikt, vilket du behöver bekräfta med hjälp av BankID efter att du har anmält dig.

Handledareledare

Marianne Gustafsson är EFT-terapeut och handledare i EFT och EFT-trainer. Marianne är en uppskattad föreläsare och handledare. Hon är socionom, leg psykoterapeut, handledare och lärare i psykoterapi. Marianne har lång erfarenhet av att arbeta med EFT och en tidigare yrkeserfarenhet av att arbeta inom familjerådgivning och familjeterapi.

Marianne Gustafsson
Marianne Gustafsson

Anmälan till Handledningsgruppen

  I vilken EFT modalitet har du utbildning i?  Första fakturan skickas direkt, därefter sker betalningarna månadsvis till hela beloppet är betalat. Kursavgiften behöver vara betald i sin helhet innan kursstarten.

  Jag vill få e-postutskick om kommande kurser och events anordnade i Stockholm EFT centers regi (frivilligt).

  När du har anmält dig kommer du få ett mailsvar inom några minuter. Har du inte fått det titta i din skräpmapp. Hittar du fortfarande inte något mailsvar eller upplever andra problem med anmälningsformuläret skicka