Handledningsgrupp med Jens Mebius

I handledningsgruppen har du möjlighet att få handledning i alla våra tre modaliteter (EFT, EFIT & EFCT), men också ta upp frågeställningar som berör dig själv som terapeut när du arbetar med EFT.

Du bestämmer själv om du vill visa ditt eget filmade material eller om du vill berätta om ett ärende eller en situation.

Datum:

 • Måndag, den 26 augusti13:00–15:00
 • Måndag, den 23 september 202413:00–15:00
 • Måndag, den 28 oktober 202413:00–15:00
 • Måndag, den 18 november 202413:00–15:00
 • Måndag, den 16 december 202413:00–15:00

Pris:  5000 kr plus moms för fem tillfällen.

Plats: Online via Zoom.

Frågor: Hör av dig i kontaktformuläret.

Behörighet: Du behöver ha gått en grundkurs i EFT för par (externship) eller EFIT (Essentials/Level 2) eller EFFT (Essentials/Level 2) .

Tystnadsplikt och Samtycken: I handledningsgruppen kommer vi att visa kliniskt material. Som deltagare har du tystnadsplikt, vilket du behöver bekräfta med hjälp av BankID efter att du har anmält dig.

Handledareledare

Jens Mebius, MSc
Jens är certifierad EFT-terapeut, EFT-handledare och EFT-trainer (Utbildare i EFT). Han är verksam i egen mottagning online och han är en av de första terapeuterna i Sverige som började inrikta sig på EFT och har lång erfarenhet av att arbeta med EFT och par. Jens är en varm och inspirerande föreläsare.

Jens Mebius

Anmälan till Handledningsgruppen

  Det finns 1 plats(er) kvar.

  I vilken EFT modalitet har du utbildning i?  Första fakturan skickas direkt, därefter sker betalningarna månadsvis till hela beloppet är betalat. Kursavgiften behöver vara betald i sin helhet innan kursstarten.

  Jag vill få e-postutskick om kommande kurser och events anordnade i Stockholm EFT centers regi (frivilligt).

  Det finns 1 plats(er) kvar.

  När du har anmält dig kommer du få ett mailsvar inom några minuter. Har du inte fått det titta i din skräpmapp. Hittar du fortfarande inte något mailsvar eller upplever andra problem med anmälningsformuläret skicka ett mail till: info@eft-stockholm.se.