Köpvillkor för kurser

ANSÖKAN

Din anmälan till kurser och deltidsutbildningar gör du via denna webbplats. Du kommer att få ett autosvar från oss om anmälan är korrekt gjord.

BETALNING

Betalningen görs med fakturor som skickas inom 14 dagar efter att ansökan är gjord. Fakturan skickas som E-faktura eller till angiven e-postadress som PDF. Delbetalning är möjligt. Alla fakturor har 15 dagars förfallodatum.

ÅNGERRÄTT

Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att avboka din anmälan senast 14 dagar efter det att vi mottagit din anmälan, skicka meddelandet i kontaktformuläret. Du har då rätt att återfå hela avgiften. Om kursen har startat har du accepterat att avstå från ångerrätten (även om du köpte kursen inom de 14 dagarnas ångerrätt) .

ÖVERLÅTELSE ELLER BYTE AV KURS/DELTIDSUTBILDNING

Din anmälan är bindande efter de 14 dagarnas ångerrätt (läs ovan). Du kan överlåta kursen till annan behörig kursdeltagare. Byta till annat kurstillfälle kan även göras för Grundkursen i EFT och Fördjupningskurser i EFT, men ej andra utbildningar. Du kan alltså inte få tillbaka pengarna efter de 14 första dagarna. Vill du göra en överlåtelse eller byte av kurstillfälle hör i så fall av dig till i kontaktformuläret.

INTYG

Efter slutförd kurs och minst 90% närvaro delas kursintyg ut om kursen är minst 7 timmar lång.

HANDLEDNINGSGRUPPER

Handledningsgrupper som säljs via Stockholms EFT Center AB säljs som kurser. Du kan alltså inte bara de olika handledningstillfällena ett och ett utan de säljs som en helhet.

MATERIAL

Kursmaterial som presentationsbilder ingår i avgiften. Allt kursmaterial är ditt personliga och får inte sprida vidare. Onlinekurser brukar dessutom ha inspelning av föreläsningar som fungerar som kursmaterial, dess är också personliga kursmaterial och får inte spridas vidare.

INSTÄLLD KURS/DELTIDSUTBILDNING

Stockholms EFT Center förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid för få ansökningar eller pga av sjukdom, pandemier eller liknade. Eventuell inbetald kursavgift återbetalas.

PERSONUPPGIFTSPOLICY

Våra deltagares integritet är viktig för oss. Därför har vi upprättat en personuppgiftspolicy som beskriver hur vi samlar in, använder, överför och lagrar personuppgifter. Vid frågor eller anmärkningar kring behandling av personuppgifter är du välkommen att kontakta oss. Här hittar du vår personuppgiftspolicy.