NYHET! Öppen handledningsgrupp online, EFCT, EFT – parterapi

För dig som gått minst grundkurs (Externship) i EFT, Emotionellt Fokuserad Terapi för Par, erbjuder Stockholms EFT Center handledning. Handledare är EFT-trainer Jens Mebius. Jens är en av de som arbetat längst med EFT i Sverige. Jens är en varm och empatisk handledare och mycket skicklig i EFT-metoden.

Upplägg

Varje handledningstillfälle är 2 timmar. Vi börjar varje session med 15 minuters inledning där Jens delar lite info kring EFT och möjligen lite uppföljningar från tidigare träffar. Därefter har vi möjlighet till två 45-min presentationer av ärenden med handledningsfråga. Det finns möjlighet att visa film eller att dra sitt ärende muntligt. Vi prioriterar de som har film att visa i första hand. De som vill ha handledning meddelar Jens via epost senast 5 dagar innan handledningstillfället. Om det finns fler än två ärenden få vi ta i turordning och skjuta till nästa tillfälle.

Inspelning

Om du visar film gör du det från din egen dator via plattformen Zoom. Inga filmer laddas ner eller skickas emellan. Ingen inspelning görs av handledningstillfällena.

Anmälan och betalning

Datum våren 2024

29 januari

4 mars

8 april

6 maj

17 juni

Tider: kl 13-15 alla tillfällena.

Betalning

5000 kr plus moms. Betalning sker i förskott på samma sätt som vid andra kurser på Stockholms EFT Center. Se köpvillkor.

EFT Handledning (via Zoom)

Den här handledningen sker via Zoom. Zoomlänk skickas senast samma morgon.

EFCT Handledningskontrakt: Fyll i denna senast 14 dagar före första handledningstillfället.


    I vilken EFT modalitet har du utbildning i?    Första fakturan skickas direkt, därefter sker betalningarna månadsvis till hela beloppet är betalat. Kursavgiften behöver vara betald i sin helhet innan kursstarten.

    Jag vill få e-postutskick om kommande kurser och events anordnade i Stockholm EFT centers regi (frivilligt).