Handledningsgrupper i EFT

Behöver du EFT-handledning och inte vet hur du ska få till detta, eller inte har någon naturlig grupp att ingå i? Kanske jobbar du ensam i egen mottagning, eller har du kanske inte kollegor som gått EFT? Eller saknar du kanske EFT i din vanliga handledning? Har du gått EFFT- utbildning här i Sverige (eller utomlands) men sedan inte riktigt kunnat fortsätta din utveckling när du möter familjer för att du saknar handledning och ett peppande sammanhang? Oavsett var du befinner dig på din EFT-resa har vi ett erbjudande som vi tror kan vara intressant för dig!

Aktuella handledningsgrupper

Handledningsgrupper i EFFT

Handledningsgrupp EFT och par & EFT för familjer, EFFT.

Handledare är Marianne Gustafsson. Gruppen riktar sig till dig som gått minst level 1 i EFFT eller en Grundkurs i EFT för par, i Sverige eller utomlands. I denna grupp kommer vi att fokusera på att lära oss EFT . Gruppen ses 2 timmar per tillfälle och där finns möjlighet till 2X45 min handledning. Film kan visas på familj du jobbar med, eller kan du berätta om en familj du vill ha handledning på. Fokus i denna grupp är att lära in EFT som metod.

Handledningsgrupper i EFT för par, EFCT

Handledningsgrupp EFT för par (EFCT)

Handledare är Jens Mebius. Gruppen riktar sig till dig som vill fördjupa dina EFT kunskaper och kanske siktar mot certifiering i EFT. Det hoppas vi att så många som möjligt av er vill eftersom det ger en riktigt bra skjuts in i lärandet av EFT. Dessutom kan du efter certifiering kalla dig EFT-terapeut! Denna grupp vänder sig till alla som gått minst en grundkurs i EFT. Gruppen ses 2 timmar per tillfälle och där finns möjlighet till 2X45 min handledning. Film kan visas på ett par du jobbar med, eller kan du berätta om ett par du vill ha handledning på. Fokus i denna grupp är att förfina ditt arbete med par.

Hitta EFT-handledare i Stockholms EFT Center

För dig som strävar efter att bemästra EFT och integrera metoden i ditt arbete är handledning avgörande. Om du funderar på att bli en certifierad EFT-terapeut krävs minst 8 timmars handledning. Dessa 8 timmar inkluderar minst 4 timmar individuell handledning, även om det ofta krävs mer handledning än så. Här kan du hitta handledare som är anslutna till Stockholm EFT Center och kan hjälpa dig i din utveckling.